KNGF

2017-03-13 / Nieuwe cursus weerbaarheidtraining 6 april 2017

Nieuwsimage

...

Lees meer

2016-07-26 / Willy Mulder- van der Ende neemt afscheid na 5 jaar trouwe dienst

Nieuwsimage

Onze zeer gewaardeerde collega Willy Mulder van der Ende gaat ons helaas verlaten. Zij heeft een nieuwe baan aangenomen in Limburg. Samen met haar man Harmen die een baan heeft gekregen in Maastricht gaat zij Friesland verlaten en zullen zij in Geleen gaan wonen. Dit is helaas  niet te combineren met een baan bij ons in Harlingen. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan willen wij samen afscheid nemen op dinsdag 30 augustus 2016. Patienten en collega's zijn van harte welkom op haar laatste werkdag van 16:00 tot 17:00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje is het mogelijk Willy nog te ontmoeten en dag te zeggen. Wij danken Willy voor al haar inzet, flexibiliteit, deskundigheid en inbreng binnen ons team en wensen haar samen met Harmen alle goeds voor in de toekomst. Maatschap Fysiotherapie Rozengracht, Anke, Ingrid, Annette en Peter...

Lees meer

2016-07-12 / gezondheidsmarkt 2016

Nieuwsimage

Trainer in weerbaarheid Alinda Bootsma en Kinderfysiotherapeut Hanny Westendorp waren betrokken bij de gezondheidsmarkt op basis school het Wad.  ...

Lees meer

2016-07-12 / Visserijdagen 2016

Nieuwsimage

Van 24 tot en met 27 augustus 2016 wordt in Harlingen de 57-ste editie van de Visserijdagen gehouden. Rozengracht 24 wenst iedereen gezellige Visserijdagen! ...

Lees meer

2016-07-12 / Slachteloop juni 2016

Nieuwsimage

Fysiotherapie Rozengracht wat een extra service!! Peter Bedankt! echt geweldig...

Lees meer
< vorige1234567

Willy Mulder- van der Ende neemt afscheid na 5 jaar trouwe dienst

Nieuwsimage
Onze zeer gewaardeerde collega Willy Mulder van der Ende gaat ons helaas verlaten. Zij heeft een nieuwe baan aangenomen in Limburg. Samen met haar man Harmen die een baan heeft gekregen in Maastricht gaat zij Friesland verlaten en zullen zij in Geleen gaan wonen. Dit is helaas  niet te combineren met een baan bij ons in Har...
Lees meer

Slachteloop juni 2016

Nieuwsimage
Fysiotherapie Rozengracht wat een extra service!! Peter Bedankt! echt geweldig...
Lees meer

Visserijdagen 2016

Nieuwsimage
Van 24 tot en met 27 augustus 2016 wordt in Harlingen de 57-ste editie van de Visserijdagen gehouden. Rozengracht 24 wenst iedereen gezellige Visserijdagen! ...
Lees meer

gezondheidsmarkt 2016

Nieuwsimage
Trainer in weerbaarheid Alinda Bootsma en Kinderfysiotherapeut Hanny Westendorp waren betrokken bij de gezondheidsmarkt op basis school het Wad.  ...
Lees meer

Op donderdag 22 september start er weer een Kindertraining Weerbaarheid

Nieuwsimage
Kindertraining Weerbaarheid Op donderdag 22 september start er weer een Kindertraining Weerbaarheid. Voor wie: kinderen van 9-12 jaar Waar: Fysiotherapie praktijk Rozengracht 24 Wanneer: vanaf 22 september elke donderdagmiddag van 16.30-18.00 uur, 7 weken lang   Weerbaarheid (...) die opgroeien, spelen ...
Lees meer

Expositie Anna Zuidema bij fysiotherapie Rozengracht 24

Nieuwsimage
Anna Zuidema & Fysiotherapie Rozengracht 24Wie met open oog en verlangende ziel de geheimzinnige stemmen en verschijningen van de natuur zoekt te verstaan, kijkt eerst in de heerlijke ruimten van zijn eigen omgeving. Zoekt de wijde, licht-overstraalde landen van Harlingen en het Wad, waar de jolige wind zijn harpen tokkelt t...
Lees meer

De beste wensen voor 2016

Nieuwsimage
Voor iedereen de allerbeste wensen; veel geluk, gezondheid en voorspoed in 2016 toegewenst!!...
Lees meer