KNGF

2015-11-11 / Harlinger huzarenstukje in Eindhoven

Nieuwsimage

Zondag 11 oktober 2015 liep de Harlinger misdaadjournalist en uitgever Simon Vuyk de marathon van Eindhoven: 42 kilometer in een keurige tijd van 4 uur en 8 minuten, precies 10 kilometer per uur. Dat lijkt niet zo bijzonder voor een fervent en ervaren hardloper als Vuyk, maar dat was het wel degelijk. Want midden augustus kwam hij behoorlijk geblesseerd aan zijn nek en schouder terug van zomervakantie en wees alles erop dat hij het Eindhovense evenement wel kon vergeten. Maar daar dachten de fysiotherapeuten en oefentherapeuten Mensendieck van Rozengracht 24 anders over. In eendrachtige samenwerking verhielp Peter Baard de klachten en gaf Martine Homminga praktische tips voor een betere loophouding waarmee nieuwe klachten worden voorkomen, met een klein medisch wonder als eindresultaat. Simon Vuyk: "Daarom heb de marathon in hun shirtje gelopen, uit dankbaarheid en als eerbetoon aan hun ...

Lees meer

2015-11-11 / Training BHV bij KIV-Noord

Nieuwsimage

Dinsdagavond 10 november 2015 vond onder bezielende leiding van Foeke Rinsma van BHV opleidingen de jaarlijkse terugkomcursus bedrijfshulpverlening plaats. De theorie van het ontruimen en brandbestrijding werd herhaald waarna de vaardigheden in de praktijk werden geoefend. Ook werden scenario's getraint welke voor zouden kunnen komen binnen de praktijk op de Rozengracht. Dik tevreden kijken instructeur en cursisten terug op een zeer geslaagde, leerzame en gezellige avond. De training vond plaats bij KIV-Noord te Harlingen. Frans hartelijk dank voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van de oefenlokatie! Over enkele weken traint dezelfde ploeg levensreddend handelen onder leiding van Peter Lips van Lips educatie Friesland....

Lees meer

2015-03-20 / Folder Weerbaarheid

Nieuwsimage

Kindertraining weerbaarheid start 29 oktober 2015 Alinda Bootsma start op donderdag 29 oktober 2015 weer een kindertraining weerbaarheid voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar op Rozengracht 24. Gedurende zeven weken, elke donderdag van 16:30 tot 18:00 uur, leren de kinderen zich weerbaarder op te stellen. Omdat Alinda vindt dat kinderen en ouders onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, is er halverwege de training een les alleen voor de ouders, meer info; info@alindabootsma.nl ...

Lees meer

2014-10-29 / Verkeershinder 30 en 31 oktober 2014

Nieuwsimage

Aankomende donderdag en vrijdag is ernstige verkeershinder te verwachten op de spoorstraat in verband met asfalterings werkzaamheden. Houd u rekening met eventuele langere reistijd naar de praktijk op de Rozengracht....

Lees meer

2014-10-29 / Succesvolle herhalingscursus Reanimatie AED

Nieuwsimage

Onder bezielende leiding van Peter Lips van Lips educatie Friesland (LEF) werd in Midlum de herhalingscursus reanimatie en AED met succes gevolgd. Het team van Fysiotherapie Rozengracht trainde verschillende scenario's over hoe te handelen in het geval van onwelwordingen en hartstilstand. Dit keer werd getraind voor zowel volwassen- als kinderreanimatie. Al met al een zeer geslaagde avond waar veel werd geleerd, Peter bedankt voor de jaarlijkse training! Team Fysiotherapie Rozengracht....

Lees meer
1234567

Willy Mulder- van der Ende neemt afscheid na 5 jaar trouwe dienst

Nieuwsimage
Onze zeer gewaardeerde collega Willy Mulder van der Ende gaat ons helaas verlaten. Zij heeft een nieuwe baan aangenomen in Limburg. Samen met haar man Harmen die een baan heeft gekregen in Maastricht gaat zij Friesland verlaten en zullen zij in Geleen gaan wonen. Dit is helaas  niet te combineren met een baan bij ons in Har...
Lees meer

Slachteloop juni 2016

Nieuwsimage
Fysiotherapie Rozengracht wat een extra service!! Peter Bedankt! echt geweldig...
Lees meer

Visserijdagen 2016

Nieuwsimage
Van 24 tot en met 27 augustus 2016 wordt in Harlingen de 57-ste editie van de Visserijdagen gehouden. Rozengracht 24 wenst iedereen gezellige Visserijdagen! ...
Lees meer

gezondheidsmarkt 2016

Nieuwsimage
Trainer in weerbaarheid Alinda Bootsma en Kinderfysiotherapeut Hanny Westendorp waren betrokken bij de gezondheidsmarkt op basis school het Wad.  ...
Lees meer

Op donderdag 22 september start er weer een Kindertraining Weerbaarheid

Nieuwsimage
Kindertraining Weerbaarheid Op donderdag 22 september start er weer een Kindertraining Weerbaarheid. Voor wie: kinderen van 9-12 jaar Waar: Fysiotherapie praktijk Rozengracht 24 Wanneer: vanaf 22 september elke donderdagmiddag van 16.30-18.00 uur, 7 weken lang   Weerbaarheid (...) die opgroeien, spelen ...
Lees meer

Expositie Anna Zuidema bij fysiotherapie Rozengracht 24

Nieuwsimage
Anna Zuidema & Fysiotherapie Rozengracht 24Wie met open oog en verlangende ziel de geheimzinnige stemmen en verschijningen van de natuur zoekt te verstaan, kijkt eerst in de heerlijke ruimten van zijn eigen omgeving. Zoekt de wijde, licht-overstraalde landen van Harlingen en het Wad, waar de jolige wind zijn harpen tokkelt t...
Lees meer

De beste wensen voor 2016

Nieuwsimage
Voor iedereen de allerbeste wensen; veel geluk, gezondheid en voorspoed in 2016 toegewenst!!...
Lees meer