KNGF

2014-08-29 / Cursus weerbaarheid voor kinderen van start!

Nieuwsimage

Weerbaarheidstraining voor kinderen gaat van start!! Alinda Bootsma start op donderdag 4 september 2014 de eerste weerbaarheidsgroep voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar op Rozengracht 24. Gedurende zeven weken, elke donderdag van 16:30 tot 18:00 uur, leren de kinderen zich weerbaarder op te stellen. Omdat Alinda vindt dat kinderen en ouders onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, is er halverwege de training een les alleen voor ouders. Meer info; info@alindabootsma.nl...

Lees meer

2014-07-09 / Martine Homminga begeleid Ipad klas in verantwoorde houding en beweging

Nieuwsimage

Martine Homminga, oefentherapeut Mensendieck, van oefentherapie Harlingen gaat in de eerste weken na de zomervakantie de kinderen en docenten van de scholengemeenschap Simon Vestdijk begeleiden in houding en beweging bij het gebruik van de Ipad. Alle kinderen van de Ipad klas krijgen de training en voorlichting aangeboden. Een goede zaak en erkenning voor dit nieuwe fenomeen aldus Martine Homminga. Eerder vertelde ze in een interview in de Harlinger Courant over de gevolgen van slechte houding en verminderd bewegen door het langdurig gebruik van de Ipad. Met de tips en trucs hoopt ze een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid van onze opgroeiende kinderen en de gezonde school....

Lees meer

2014-07-07 / Laatste schooldag het Baken

Nieuwsimage

Fysiotherapie Rozengracht juicht bewegen toe, toen de vraag kwam om de laatste schooldag van de basis school het Baken te ondersteunen met sponsoring van Skippyballen voor de hele school hebben we van harte meegedaan! Samen meezingend met de hit van Frans Bauer gingen alle kinderen al skippyballend de zomervakantie in, het team fysiotherapie wenst jullie allemaal een hele fijne vakantie toe!! ...

Lees meer

2014-07-07 / Tall Ships Races 2014

Nieuwsimage

Van donderdag 3 juli tot en met zondag 6 juli 2014 was Harlingen gast- en starthaven van de Tall Schips Races 2014. Wat een ontzettend gezellig feest, we hebben heel erg genoten, dank en hulde aan de organisatie van dit geweldige weekend!...

Lees meer

2014-03-25 / Mondiale blik op gezondheidszorg is nodig en kan

Nieuwsimage

In Nederland raken binnenkort duizenden zorgverleners hun baan kwijt. Dit is een verontrustende ontwikkeling. De Nederlandse bevolking, inclusief ons zorgpersoneel, vergrijst. En het aantal chronische zieken neemt toe. Het is zeer waarschijnlijk dat op termijn een ernstig zorgpersoneelstekort zal ontstaan. Maar het huidige beleid is hier niet voldoende op afgestemd. Wat staat ons in Nederland te wachten als de overheid en zorgactoren onvoldoende investeren in het opleiden van medisch personeel? Mogelijk maken we dan gebruik van het vrije verkeer van personen in de Europese Unie (EU) en gaan we zorgpersoneel werven in andere Europese landen. Zorgverleners zijn uiteraard vrij om een baan over de grens aan te nemen, maar dit is geen structurele oplossing voor onze toekomstige tekorten. Zorgverleners zullen naar verwachting van het ene Europese land naar het andere migreren en er zal ook m...

Lees meer
1234567

Willy Mulder- van der Ende neemt afscheid na 5 jaar trouwe dienst

Nieuwsimage
Onze zeer gewaardeerde collega Willy Mulder van der Ende gaat ons helaas verlaten. Zij heeft een nieuwe baan aangenomen in Limburg. Samen met haar man Harmen die een baan heeft gekregen in Maastricht gaat zij Friesland verlaten en zullen zij in Geleen gaan wonen. Dit is helaas  niet te combineren met een baan bij ons in Har...
Lees meer

Slachteloop juni 2016

Nieuwsimage
Fysiotherapie Rozengracht wat een extra service!! Peter Bedankt! echt geweldig...
Lees meer

Visserijdagen 2016

Nieuwsimage
Van 24 tot en met 27 augustus 2016 wordt in Harlingen de 57-ste editie van de Visserijdagen gehouden. Rozengracht 24 wenst iedereen gezellige Visserijdagen! ...
Lees meer

gezondheidsmarkt 2016

Nieuwsimage
Trainer in weerbaarheid Alinda Bootsma en Kinderfysiotherapeut Hanny Westendorp waren betrokken bij de gezondheidsmarkt op basis school het Wad.  ...
Lees meer

Op donderdag 22 september start er weer een Kindertraining Weerbaarheid

Nieuwsimage
Kindertraining Weerbaarheid Op donderdag 22 september start er weer een Kindertraining Weerbaarheid. Voor wie: kinderen van 9-12 jaar Waar: Fysiotherapie praktijk Rozengracht 24 Wanneer: vanaf 22 september elke donderdagmiddag van 16.30-18.00 uur, 7 weken lang   Weerbaarheid (...) die opgroeien, spelen ...
Lees meer

Expositie Anna Zuidema bij fysiotherapie Rozengracht 24

Nieuwsimage
Anna Zuidema & Fysiotherapie Rozengracht 24Wie met open oog en verlangende ziel de geheimzinnige stemmen en verschijningen van de natuur zoekt te verstaan, kijkt eerst in de heerlijke ruimten van zijn eigen omgeving. Zoekt de wijde, licht-overstraalde landen van Harlingen en het Wad, waar de jolige wind zijn harpen tokkelt t...
Lees meer

De beste wensen voor 2016

Nieuwsimage
Voor iedereen de allerbeste wensen; veel geluk, gezondheid en voorspoed in 2016 toegewenst!!...
Lees meer