Adri Voskamp

Sinds 2000 ben ik afgestudeerd als master of science in antropologie aan de Universiteit van Amsterdam en sinds 2008 afgestudeerd fysiotherapeut aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan te Nieuwegein. Sindsdien heb ik gewerkt in diverse particuliere praktijken, bij zorgorganisatie Cordaan in Amsterdam, bij Zorggroep Patyna in Bolsward en bij Meriant, Alliade Zorggroep in Heerenveen en Wolvega.

Ik heb veel ervaring en affiniteit met het begeleiden en behandelen van ouderen, die zelfstandig wonen, in een verzorgingshuis of tijdelijk verblijven op een revalidatieafdeling, waar ze herstellen van bijvoorbeeld een beroerte, zware operatie of longontsteking. Ouderen hebben vaak problemen op meerdere gebieden die op elkaar inwerken. Ik ben gedreven in het vinden van de juiste insteek binnen dit geheel, zodat ik samen met de cliënt het uiterste kan halen uit zijn herstel.

U kunt met alle klachten bij mij terecht, zoals rug-, nek- of schouderklachten en knieklachten. Ik heb aanvullende opleidingen gevolgd voor onder meer medisch tapen, ontspanningstherapie, triggerpointbehandeling, val- en looptraining. Naast individuele behandeling heb ik ervaring met behandeling in groepsverband, zoals medische trainingsgroepen en COPD-beweeggroepen.

Ik ben op dinsdagochtend, woensdagochtend en vrijdagochtend werkzaam in onze dependance in wooncentrum Almenum en op dinsdagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagmiddag werkzaam op de Rozengracht.