Bonnie Manting

Mijn naam is Bonnie Manting.  Ik ben sinds 1983 werkzaam als fysiotherapeute in mijn eigen praktijk te Vlieland.  Omdat Vlieland een klein eiland is heb ik ervoor gekozen om mij breed te ontwikkelen, zodat ik zoveel mogelijk ziektebeelden kan behandelen.
De volgende bijscholingen wil ik als speerpunt benoemen;

  • Zwangerschapsbegeleiding
  • Bekkenbodem klachten
  • Sensomotorische integratie
  • Ontspanning-  en hyperventilatie training
  • Perfect Pilatus
  • Easy Taping
  • Zwachtelen en het aanmeten van elastische kousen.

Ook heb ik nascholing gevolgd voor de volgende beweegprogramma’s;

  • Senior en Fit
  • Diabetes en Fit
  • Medical Fitness bij Oncologie.

Daarnaast ben ik recent medisch pedicure geworden.

Op Vlieland werk ik samen met mijn man. Omdat onze kinderen naar Harlingen op school gingen ben ik in Harlingen gekomen. Hier heb ik de kans gekregen om in deze prachtige en deskundige praktijk mijn steentje bij te dragen.
Ik ben werkzaam op woensdag.