KNGF

Corona Virus

Update 19-03-2020

Beste cliënt,

In het belang van de gezondheid van u en onze collega's hebben wij het moeilijke besluit genomen om alle fysiogerelateerde behandelingen 1 op 1 niet meer door te laten gaan.

Indien er nog een afspraak op korte termijn staat, wordt u gebeld om een andere oplossing te vinden, onder andere de mogelijkheid voor e-health.

Bij vragen kunt u ons bellen, of gebruik maken van het contactformulier. In het geval van dringende spoed wordt er een oplossing geboden via het noodnummer 06-29840171 deze is op  werkdagen tussen 10 en 11 bereikbaar.

De mindfulness lessen worden online aangeboden.

De therapeuten die andere zorg leveren, zoals haptotherapie, mensendieck, osteopathie etc. geven op hun eigen infokanalen hun beleid aan.

Namens de gehele praktijk willen we u bedanken voor uw begrip.

Update 18-03-2020

Door de praktijk op Terschelling, waar ook zorg door onze bekkenfysiotherapeut wordt geboden, is besloten tijdelijk geen therapie meer aan te bieden. Houd de website in de gaten voor updates.

Update 16-03-2020

Vanaf heden gaan oefengroepen niet meer door tot 6 april. Therapeuten nemen zelf contact op voor trainingen die omgepland worden naar 1 op 1 begeleiding. De anderen worden verzocht deze pagina in de gaten te houden voor updates.

Update 14-03-2020

Beste cliënt,

Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt vanwege het Corona virus. Daarom willen wij u informeren over onze voorzorgsmaatregelen. 

Vooralsnog gaan alle activiteiten op de praktijk Fysiotherapie Rozengracht gewoon door. 

Wel vragen wij aandacht voor het volgende;

 • Blijf thuis bij klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel met huisarts als bovenstaande klachten verergeren. 
 • Probeer indien mogelijk alleen te komen op de praktijk, neem als dat kan geen partner of andere mensen mee naar de praktijk.
 • Beperk de tijd op onze locatie, probeer indien mogelijk na het bezoek direct weer op huis aan te gaan.
 • Vermijd handcontact met de therapeut en andere gasten in de praktijk.
 • Wij vragen u om een eigen badhanddoek of hoeslaken mee te nemen voor uw behandeling. 
 • Wij vragen om uw begrip als uw afspraak wordt afgezegd als een van onze therapeuten ziek is. 

Verder zorgen wij voor de nodige maatregelen om de gezondheid van u en onze therapeuten te beschermen;

 • Aangescherpte hygiëne maatregelen
 • Tijdelijk geen koffie, thee en water meer in de wachtkamer
 • Tijdelijk geen tabloids, kranten of andere folders en leesmateriaal meer in de wachtkamer
 • Het speelgoed is tijdelijk opgeruimd 
 • Onze wachtkamertafels worden opgesplitst om contacten te minimaliseren

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen, wij volgen de adviezen van het RIVM, de GGD en het KNGF nauwkeurig. 

 

2020-03-14

Corona Virus

Nieuwsimage
Update 19-03-2020 Beste cliënt,In het belang van de gezondheid van u en onze collega's hebben wij het moeilijke besluit genomen om alle fysiogerelateerde behandelingen 1 op 1 niet meer door te laten gaan.Indien er nog een afspraak op korte termijn staat, wordt u gebeld om een andere oplossing te vinden, onder andere de mog...
Lees meer

Fysiotherapie Rozengracht bestaat 30 jaar!

Nieuwsimage
Voor de Maatschap Fysiotherapie Rozengracht was het zondag 7 januari groot feest op zeilschip Wilhelmina vanwege het 30 jarige jubileum van de Fysiotherapiepraktijk. Oudejaarsdag had het team bestaande uit 15 medewerkers van Fysiotherapie Rozengracht en de 5 andere specialisten werkzaam op de Rozengracht als afleidingsmanoeuvre ...
Lees meer

Cityswim 2017 Rozengracht24

Nieuwsimage
Hieronder een impressie van de cityswim 2017 in samenwerking met Fysiotherapie Rozengracht24 ...
Lees meer

Kindertraining Weerbaarheid

Nieuwsimage
Alinda Bootsma Training & Coaching De praktijk voor weerbaarheidstrainingen en coaching. Ik help kinderen en hun ouders bij emotionele problemen, gedragsproblemen en alle voorkomende opvoedkwesties, door middel van een weerbaarheidstraining, een coachtraject of een combinatie van beide. Voor alle grote en kleine vragen die...
Lees meer

Willy Mulder- van der Ende neemt afscheid na 5 jaar trouwe dienst

Nieuwsimage
Onze zeer gewaardeerde collega Willy Mulder van der Ende gaat ons helaas verlaten. Zij heeft een nieuwe baan aangenomen in Limburg. Samen met haar man Harmen die een baan heeft gekregen in Maastricht gaat zij Friesland verlaten en zullen zij in Geleen gaan wonen. Dit is helaas  niet te combineren met een baan bij ons in Har...
Lees meer

Slachteloop juni 2016

Nieuwsimage
Fysiotherapie Rozengracht wat een extra service!! Peter Bedankt! echt geweldig...
Lees meer

Visserijdagen 2016

Nieuwsimage
Van 24 tot en met 27 augustus 2016 wordt in Harlingen de 57-ste editie van de Visserijdagen gehouden. Rozengracht 24 wenst iedereen gezellige Visserijdagen! ...
Lees meer