Babymassage

Slide Afspraak maken Babymassage Betrokken professionals met aandacht voor het individu fysiotherapie harlingen

Aanraken is ook aangeraakt worden; als jij je baby aanraakt, ontkom je er niet aan, dat jij op jouw beurt aangeraakt wordt.

Babymassage

Aanraking is de eerste manier waarop je baby in contact komt met de wereld om hem heen. Door middel van massage kun je op een zachte en tedere manier met je baby communiceren. Met eenvoudige en rustige bewegingen creëer je een goede verstandhouding en een intiem onderonsje, waarbij jij en je baby helemaal in elkaar kunnen op gaan. Door intens en bewust bezig te zijn met masseren, activeer je zowel je eigen zintuigen als die van je baby, waardoor je intuïtief aanvoelt wat goed voor je baby is. Het contact wordt intensiever. Bovendien geeft het voor zowel jezelf als je baby rust en ontspanning.

Voor wie

Deze cursus is bedoeld voor ouders en verzorgers met baby’s in de leeftijd van 6 weken tot 7 maanden.

Als een baby slecht slaapt, veel huilt, onrustig is, last heeft van eczeem of krampjes, dan kan hij/zij extra baat hebben bij deze massage. Dit geldt ook voor premature baby’s en baby’s met een handicap.

Cursusopzet

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van 75 minuten. Een groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers met baby.

Een Fysiotherapeut met certificaat voor babymassage begeleidt de groep.

Plaats en tijd

De volgende cursus zal, bij voldoende aanmeldingen, in april/mei beginnen en vindt zo mogelijk plaats op de woensdagochtend om 9:45.

De kosten van de cursus bedragen € 95 en dienen vooraf, na ontvangst van de rekening, over te worden gemaakt.

Aanmelding en/of informatie

Je kunt telefonisch contact opnemen via 0517-418100. Het spreekuur is tussen 9.00 en 10.00. Buiten deze tijden kun je je naam en telefoonnummer achterlaten op het antwoordapparaat en dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze praktijk. Hier kunt je ook terecht voor een folder met nadere informatie over de cursus.

Uw specialist(en):