Mensendieck

Slide Afspraak maken Mensendieck Betrokken professionals met aandacht voor het individu Medische Fitness Harlingen

Als kind hebben we al leren zitten, staan, lopen en tillen. Bewegingen die zo vanzelfsprekend zijn geworden, dat we er niet of nauwelijks over nadenken. Totdat er iets misgaat. U herkent het vast en zeker. Misschien heeft u verkeerd getild waardoor u pijn in uw rug heeft, of heeft u uw buikspieren verwaarloosd en uw rug overbelast. Of heeft u jarenlang alles op één spier gezet, terwijl u er drie of vier had kunnen gebruiken. Wat er ook gebeurd is, als u bereid bent zélf iets te doen aan uw pijnklachten, kan oefentherapie Cesar Mensendieck een goede behandelmethode voor u zijn. Een belangrijk aspect hierbij is bewustwording van uw houding en beweging en beheersing hiervan tijdens werk, sport en vrije tijd.

Waarom? Omdat ik als oefentherapeut u leer begrijpen waar uw klachten vandaan komen. Tevens leert u beter om te gaan met uw rug, nek, schouders, armen, heupen, knieën, en voeten.

Oefentherapie Cesar-Mensendieck is een van de disciplines die wordt aangeboden in de Fysiotherapiepraktijk Rozengracht in Harlingen. De oefentherapie richt zich op het bewust worden en verbeteren van houdings- en bewegingspatronen, met als doel het verhelpen, verminderen en voorkomen van klachten tijdens uw dagelijkse bewegingen. U kunt er alles over lezen op deze site.

Martine Homminga

Uw specialist(en):