Anne Marie Oswald

Na het afronden van de ALO ( Academie Lichamelijke Opvoeding) heb ik de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de HMN te Utrecht.

Vervolgens ben ik ruim 12 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut in een gezondheidscentrum in Soest. Tijdens deze periode heb ik onder andere de opleiding sportfysiotherapie afgerond.

In 2006 zijn we met ons gezin verhuisd naar Joure en ben ik bij Tigra Heerenveen aan de slag gegaan Hier heb ik mij verder kunnen ontwikkelen en verdiepen op het gebied van balans en stabiliteits– training.

Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van de swiss bal en red cord training. Het normaliseren van de spierbalans door middel van aandacht bij het bewegen neemt een belangrijke plaats in binnen dit concept, ook wel neuro-musculaire

re-educatie genoemd. Het samenwerken met andere disciplines zoals manuele therapie en bekkenfysiotherapie is hierbij vaak onmisbaar.

Het komt daarom vaak voor dat u door meerdere therapeuten behandeld wordt om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Ik behandel mijn cliënten graag in de breedste zin van het woord, van preventie, diagnostiek, behandeling tot revalidatie van (sport) blessures.