Ingrid van de Witte-van Aerle

Na mijn studie Fysiotherapie in Leeuwarden ben ik in 1986 van start gegaan als fysiotherapeut bij de praktijk in het ziekenhuis Oranjeoord in Harlingen. In 1989 maakte ik de overstap naar Fysiotherapie Rozengracht, waarvan ik mede-eigenaar ben.

Vanuit het geven van cursussen Zwangerschapsgymnastiek voor de Thuiszorg ontwikkelde bij mij de interesse voor bekkenbodemproblematiek. In 1996 behaalde ik het diploma van de post-HBO-opleiding Bekkenfysiotherapie en sinds 2004 ben ik ingeschreven ials bekkenfysiotherapeut in het Kwaliteitsregister Bekkenfysiotherapie.
Het grootste deel van mijn werkzaamheden betreft het behandelen van vrouwen en mannen met klachten in buik-, bekken- en lageruggebied.
Daarnaast behandel ik mensen met spanningsklachten/hyperventilatie.

Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik in de praktijk aanwezig.
Op de maandagmiddag werk ik als bekkenfysiotherapeut op locatie De Hertog Gezondheidszorg bij Maatschap Fysiotherapeuten Franeker aan de Hertog van Saxenlaan 36 te Franeker. Afspraken graag via telefoonnummer 0517-418100.