fysiotherapie harlingen

Onze beroepsgroep, KNGF, heeft een richtlijn gepresenteerd waarmee zorg die wij noodzakelijk achten op een veilige en verantwoorde manier verleend kan worden.

De richtlijn is duidelijk: Zorg leveren kan als u gezond bent en geen tekenen van griep, verkoudheid of corona heeft. Wanneer u wel ziekteverschijnselen heeft mag u alleen gezien worden in de thuissituatie als er anders onherstelbare schade optreedt, of op verwijzing van een arts.

Mocht u uitgenodigd worden om op de praktijk te komen dan zijn er een aantal hygiënemaatregelen. Onze hoofdingang aan de Rozengracht is nu de enige ingang. De deur aan de Wasbleek is de uitgang. Bij binnenkomst staat ook een overzicht van onze regels. Tevens is er een hygiënestation om de handen te reinigen.

Kom uitsluitend onze praktijk binnen als u een afspraak heeft, kom op het afgesproken tijdstip en -indien mogelijk- alleen. Verlaat na de behandeling zo vlot mogelijk de praktijk via de achterzijde. Zo houden we het veilig voor u en ons personeel en kunnen we u zo goed mogelijk helpen in deze lastige tijd.

Vanaf 1 december 2020 is het verplicht een mondkapje te dragen in de wachtkamer, wandelgangen en behandelruimten. Zie onderstaande afbeelding wat verstaan wordt onder een geschikt mondkapje.

Zie het bericht van de rijksoverheid voor extra informatie: Hier

Heel erg bedankt voor uw begrip.

Comments are closed.